Usluge

Razvoj web aplikacija


Naš tim posjeduje dugogodišnje iskustvo u razvoju web aplikacija svih tipova i nivoa kompleksnosti. Koristimo najnovije dostupne tehnologije i platfome te smo u stanju odgovoriti na svaki aplikativni zahtjev. Bilo da se radi o ogromnim bazama podataka, specifičnim sigurnosnim okruženjima ili povezivanju sa različitim internim sistemima na strani klijenta, sigurno je da svakom trenutku od nas možete očekivati maksimalnu posvećenost, tehničku ekspertizu i podršku.

Posjedujemo i vlastite proizvode kao što su eLearning, eLoyalty , web2sms te Business Management platforma koji su po sistemu kluč u ruke spremni za impementaciju uz mogućnost dodatnog funkcionalnog prilagođavanja sa različitim modulima ili grafičkog prilagođavanja korporativnim standardima.

Razvoj mobilnih aplikacija


Nudimo usluge razvoja nativnih aplikacija za Android i iOS operativne sisteme. U segmentu mobilnih aplikacija posjedujemo gotova aplikativna rješenja za retail, uslužni i finansijski sektor. Ukoliko imate specifičan aplikativni zahtjev ili konkretan projektni zadatak kontaktirajte nas, radujemo se novim izazovima i spremni smo isporučiti traženo rješenje.

Branding, Strategija, Media, PR, Dizajn i Produkcija


U današnjem promjenjivom medijskom prostoru mi otkrivamo prilike i mogućnosti kako da brendovi dobiju svoju publiku. Naša strast je kreiranje uvjerljivog sadržaja potpomognuto sjajnim izvršenjem usluga koje nudimo kao što su: razvoj brenda, brend identitet, kreativne koncepte, strateško planiranje, odnosi s javnošću, dizajn i produkcija.

Hosting


U saradnji sa našim partnerima obezbijedili smo pouzdane servere koji su konfigurisani sa posljednjim dostupnim hardware-om i software-om te spojeni na preko 400GBit-a redundantnih linkova preko svojih upstream providera.

Svaki server koristi posljednje Intel® procesore, velikodušne količine RAM-a i brze RAID kontrolere kako bi osigurao performanse brzine svjetlosti i neuporedivu pouzdanost. Na ovaj način možemo garantovati najveću mrežnu dostupnost i velike brzine prenosa podataka.

Za zaštitu od zloupotrebe mreže brinu se CISCO Routeri zajedno sa posebno prilagođenim firewall sistemima.